Контакти

м. Львів

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

BTL-активності для МТС під час Євро 2012

MTS

 

Механіка проекту: - Інформування туристів, гостей та жителів Львова про нові тарифні пропозиції від МТС спеціально до Євро 2012
                               - Розповсюдження рекламних буклетів
                               - Реалізація стартових пакетів МТС

Спеціально до Євро 2012 компанія МТС розробила новий вигідний тариф "МТС 2012", який орієнтований на туристів, футбольних вболівальників що відвідували Україну під час чемпіонату Європи по футболу.
     Протягом місяця промоутери інформували туристів про тариф "МТС 2012", а також жителів та гостей Львова про всі діючі вигідні тарифні пропозиції мобільного оператора МТС.

     В цей період для компанії МТС працювало 26 промоутерів у Львові. Було використано багато цікавих та дієвих btl-ідей, зокрема:

     - Доповнена реальність "Воротар"
     Учасник, який заходив в зону активності - потрапляв на місце голкіпера на віртуальному футбольному полі. Віртуальний комп'ютерний гравець пробивав серію пенальті, а учасник старався відбити м'яч, який летів в його ворота. Ті хто добре впорались з завданням нагороджувались подарунками. Ця зона активності була реалізована за допомогою новітніх комп'ютерних та мультимедійних технологій.

     - Фан-зона МТС
     В цій зоні активності кожному бажаючому розфарбовували обличчя кольорами улюбленої футбольної збірної, працювала зона підзарядки, яка була у вигляді велетенського футбольного м'яча, де кожен міг підзарядити свій мобільний телефон чи інший електронний пристрій. На території фан-зони МТС був безкоштовний Wi-Fi.

Період проведення: червень 2012 року